Tuesday, April 5, 2011

Video Lengkap Menjadi Top Affiliate
Anda kenal "Rahman Basri"? bagi yg melibatkan diri dalam perniagaan internet atau affiliate pasti mengenali beliau.. tak dapat dinafikan nama beliau agak popular dalam pemasaran affiliate.. nama beliau sering berada di tangga teratas atau sering menjuarai mana2 peraduan affiliate..

Saya salah seorang yg sentiasa mengikuti perkembangan beliau selain daripada jamaluddin bahari.. banyak ilmu pemasaran affiliate yg beliau kongsikan sama ada ebook atau video.. kali ini beliau memperkenalkan rahsia buat duit beribu sebulan melalui affiliate dalam bentuk video..

"Video Casestudy Affiliate 4 Angka" adalah produk terbaru beliau.. beliau mendedahkan bagaimana menjana wang beribu sebulan melalui pemasaran affiliate.. lengkap langkah demi langkah melalui video.. apa yg ada dalam video tersebut?

Video #1 - Bagaimana Melakukan Persediaan Untuk Promosi Killer!


Video #2 - Promosi Semasa Pelancaran


Video #3 - Follow Up dengan IDEA Spontan!


Video #4 - Tips Lanjutan Untuk Menjadi Top Affiliate


BONUS HEBAT kepada 20 orang pembeli terawal akan mendapat contoh template emel follow up "berkuasa tinggi" yang bakal membantu mencari idea dalam penulisan email kelak.. Apa yang perlu dilakukan hanya modify email tersebut untuk kesesuaian promosi anda kelak. Sangat mudah.. Semudah A-B-C!


Berapa harga bagi produk tersebut? harga paling gila di pasaran hanya RM10 sahaja..!! bayangkan pelaburan RM10 dan anda akan mendapat beribu sebulan melalui affiliate.. Memang tak masuk akal rahman basri menawarkan harga tersebut..


Tetapi harga tersebut bukanlan tetap selamanya..bergantung kpd beliau untuk menaikkan harga bila2 masa je..tujuannya untuk melindungi pembeli awal daripada persaingan.. Jadi sebelum harga naik better dapatkan video langkah demi langkah menjadi top affiliate yg pastinya memberi pendapatn beribu sebulan.. Lihat DI SINI untuk keterangan lanjut..

No comments:

Post a Comment