Friday, September 23, 2011

Belajar Buat Ebook Dengan Pakar Ebook Malaysia (Pakar Ebook Reborn)
Tahukah  anda ramai yang telah berjaya menghasilkan ebook pertama mereka dan mula membuat duit di internet dengan Panduan Pakar Ebook oleh saudara Jamaludin Bahari.


Kini Pakar Ebook kembali dengan PAKAR EBOOK REBORN


Saat-saat yang dinantikan telah tiba...


Rahsia bagaimana Jamaludin Bahari muncul pakar ebook yang berjaya. Beliau telah menjana hasil jualan 6 angka sejak mula menceburi bidang bisnes ebook ini walaupun secara part time....


Sebut saja ebook yang dihasilkannya..


# Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan..
# Emas-Emas Yang Hilang..
# Rahsia Affiliate KerajaanSemuanya BOX OFFICE!!


Beliau buat ebook, dan kemudian tunggu depan laptop memerhatikan wang masuk tanpa henti... Mustahil bagi pemikiran orang biasa..tapi tak mustahil bagi beliau...


Itulah kehebatan bisnes internet..bisnes ebook!!


Adakah anda ingin ketahui rahsia pakar ebook menghasilkan jualan yang sangat..sangat...sangat menguntungkan? Tidak mahukah anda mendapat duit dengan cara mudah hanya buat ebook dan jual di internet?


PAKAR EBOOK REBORN! PENDEDAHAN LENGKAP LANGKAH DEMI LANGKAH BUAT EBOOK DAN BISNES EBOOK!


a) Mudah difahami dan ringkas. Bukan penerangan panjang lebar dan perlukan masa berhari – hari untuk anda menghabiskan setiap modul tersebut!  Siap ada panduan bergambar lagi..
b) Teknik yang saya kongsi terbukti berkesan DIJAMIN. Saya telah menggunakan teknik yang sama berulang kali dan kesannya sungguh memberangsangkan. lihat saja pencapaian jualan ebook saya sebelum ini.Anda boleh bacanya bila-bila masa, dan anda juga boleh printnya.Anda baca, anda terus boleh praktikkan…

c) Kebanyakan teknik, tips dan strategi yang ditunjukkan di dalam panduan ini memerlukan modal kecil dan ada yang tidak menggunakan modal langsung. Pendek kata PERCUMA. Tiada lagi yang lebih murah daripada percuma.

d) Modulnya telah disusun mengikut turutan untuk memudahkan pembaca dan mempraktikkan apa yang diajarkan. Mudah saja...
e) Segala pengalaman dan pengetahuan saya dicurahkan dalam ebook ini. Setiap teknik ditunjukkan langkah demi langkah! Budak darjah 6 pun boleh buat.
f) Dan 1001 lagi kelebihan ebook ni dapat anda terima… Sebenarnya terdapat banyak lagi kelebihan Pakar Ebook ini, anda hanya betul – betul merasa auranya yang tersendiri apabila anda telah mendapatkan pakej ini.
Dapatkan rahsia tersebut di web rahsia beliau iaitu PAKAR EBOOK REBORN


Dapatkannya sebelum terlambat!!

No comments:

Post a Comment