Sunday, October 27, 2013

PERINGATAN TERAKHIR! 

PELUANG ANDA MENDAPATKAN PANDUAN STRATEGI KERJAYA (CARA MUDAH MENDAPAT PEKERJAAN) SEMAKIN HAMPIR KE PENGHUJUNGNYA! SELEPAS 07/11/2013 HARGA AKAN DINAIKKAN! JANGAN RUGI! NAK DAPATKANNYA SEGERA? KLIK SINI http://jvsecurepay.com/access/4up/18?camp_id=24


[Fakta] 76,200 orang graduan menganggur tahun 2012. Satu situasi yang cukup membimbangkan. Apa tindakan anda? Susah cari kerja atau susah nak dapat kerja?

Nak tahu cara cari kerja atau cara dapat kerja? tak kira kerja kerajaan atau swasta yang penting anda bukan penganggur lagi.. anda pasti malu kalau orang tanya kerja apa sedangkan anda masih mencari kerja!

Lupakan mimpi ngeri anda! Mulai 30/10/2013 Team Infokerjaya akan mengeluarkan sebuah panduan khas untuk anda yang masih mencari kerja dan cara mendapat kerja dengan mudah! Tapi TERHAD!


Siapa BAKAL Mendapatkan ‘Strategi Kerjaya’?

 1. Graduan baru yang masih belum bekerja
 2. Graduan yang sedang dan mahu mencari kerja yang lebih bagus
 3. Graduan yang buntu tak tahu bagaimana nak cari kerja (data dari Jobstreet: Graduan tak tahu bagaimana nak cari kerja)
 4. Pencari kerja!
Produk ini tidak spesifik kepada peperiksaan SPA, atau temuduga khusus. Ianya lebih umum dengan strategi yang spesifik. Pendek kata ianya dihasilkan untuk dijual sepanjang tahun (evergreen)

Apa Lagi Alasan Untuk Tidak Dapat Kerja?

Produk ini disusun khas sebagai SENJATA untuk graduan dalam memburu kerjaya. Ianya dilengkapi dengan persediaan mental dan strategi bagi memenuhi kelemahan;
 • Tidak tahu mencari kerja
 • Susah dapat kerja
Susunan ini adalah berdasarkan maklumat ‘survey’ yang dilakukan dan melalui data rasmi kajian graduan
bundle
 • Haluan Kerjaya Laluan BerjayaEbook ini adalah komponen utama yang membincangkan keperluan persediaan Fizikal dan Mental dan bagaimana. Ianya memberikan gambaran graduan sebagai ‘penanggung hutang’ dan perlunya mencari kerja cepat. Ditunjukkan juga bagaimana untuk graduan membina Laluan Kerjaya sendiri dengan tepat dan tuntas. Semuanya berkaitan persediaan yang perlu graduan lakukan dan kelemahan yang perlu di atasi dalam perjuangan mencari kerja
 • 13 Strategi Killer Kerjaya: Strategi sulit ini adalah kunci bagaimana graduan dapat meletakkan diri mereka jauh lebih baik berbanding graduan biasa. Ianya adalah himpunan strategi yang disusun dengan pelan tindakan melaksanakannya. Terbukti berkesan dan ‘do-able’!
 • Checklist Strategi KerjayaIanya adalah senarai tindakan komprehensif untuk graduan mencari kerja. Apa yang perlu ada, perlu diutamakan dan senarai tindakan pantas graduan. Dengan adalah ‘Checklist’ ini, tiada lagi kerisauan dalam persediaan melangkah mencari kerja!
 • Contoh Resume: Diberikan dalam format PDF khas untuk semakan dan inspirasi calon bagaimana membuat resume yang bagus
 • 2 Template Resume: Diberikan dalam format Microsoft Word untuk membolehkan graduan terus edit dan masukkan maklumat peribadi. Edit, print dan jadikan ianya resume anda sendiri!
 • Panduan Mohon Kerja Online (Ebook & Video): Menunjukkan step-by-step bagaimana mendaftar dengan portal pekerjaan di Malaysia. Latarbelakang dan servis yang disediakan oleh portal tetapi ramai yang tidak tahu. Optimasikan permohonan di portal dengan bantuan rujukan ini

Jangan Lupa "Strategi Kerjaya"! Khas untuk pencari kerja yang tak tahu cara mencari kerja! Jangan biarkan anda terus menganggur.. Laman Rasmi "Strategi Kerjaya" hanya boleh dilayari pada 30/10/2013. 


Ingat Laman Rasmi: http://tinyurl.com/caradapatkerja


TINGGAL TAK SAMPAI 20 JAM SAHAJA LAGI PANDUAN MENCARI KERJA PALING LENGKAP PERNAH WUJUD DI MALAYSIA AKAN TIBA!

PASTIKAN ANDA ORANG YANG PERTAMA MENDAPATKANNYA! SELAMAT TINGGAL DUNIA PENGANGGUR!


PERINGATAN TERAKHIR! 

PELUANG ANDA MENDAPATKAN PANDUAN STRATEGI KERJAYA (CARA MUDAH MENDAPAT PEKERJAAN) SEMAKIN HAMPIR KE PENGHUJUNGNYA! SELEPAS 07/11/2013 HARGA AKAN DINAIKKAN! JANGAN RUGI! NAK DAPATKANNYA SEGERA? KLIK SINI http://jvsecurepay.com/access/4up/18?camp_id=24

No comments:

Post a Comment