Monday, July 18, 2011

Buat Duit Internet RM20,000 dalam 20 hari? Macam Mustahil Tetapi Ini Hakikat!!Saya harap anda ada melihat program yang baru dilancarkan oleh Suthan M. di laman web INI

Suthan M. melancarkan satu program yang dipanggil "RM20,000 Dalam 20 Hari" yang memecahkan rahsia bagaimana dia menjana pendapatan 5 angka sebulan sejak 2005 lagi di persada antarabangsa.

Sebelum itu siapakah Suthan M.?

Pernah dengar tak nama Suthan M sebelum ini? Kalau tak pernah, hari ini anda akan mengenali seorang individu anak Kajang, Selangor yang popular sebagai IM persada antarabangsa. Anak muda dari Kajang ini dikenali ramai sebagai salah seorang expert marketer dari Malaysia yang terkenal di persada antarabangsa. Program-program international seperti IMsutra, NicheProphecy, ThisCrapSells, dan sebagainya merupakan keluaran syarikat En. Suthan ini

Cara rahsia dia menggunakan "infoproduk marketing+produk launch" dan anda mesti menyukai features program dia.

Salah satu features kesukaan saya ialah step by step aktiviti plan harian untuk menjana RM20,000 dalam 20 hari.

Banyak program internet tidak memberi gambaran jelas apa "aktiviti harian" atau "daily step" yang perlu diambil. Rata rata samar tunjuk cara buat duit yang betul.

Lain pula program saudara Suthan M. ini. Dia menjanjikan sukses sekiranya anda menggunakan cara yang dia reka untuk menjana wang RM20,000 dalam 20 hari.

Kalau ada RM20,000 mesti best kan ?? Boleh bayar hutang, boleh buat investment, boleh makan besar, boleh pergi holiday..

Apa anda tunggu lagi..

Go and get it!!

Mulakan langkah buat RM20,000 dalam 20 hari di SINI

No comments:

Post a Comment