Wednesday, July 13, 2011

Mahu Jual Produk? Belajar Buat Blog Bisnes Internet Cara Mudah Dan BerkualitiAnda tak tahu bagaimana nak mulakan bisnes internet? Senang saja 1st anda mesti ada BLOG. Tak tahu buat blog berkualiti? Blog yang mampu menarik trafik tinggi? Penyelesaian amat mudah. Anda hanya perlu dapatkan Pakej Lengkap Blogger (Panduan Asas Membina Blog). Fokusnya buat blog sendiri yang merangkumi keseluruhan yang patut anda belajar dalam bisnes internet.

Apa yang ada dalam Pakej Lengkap Blogger (Panduan Asas Membina Blog Sendiri) ini adalah:

1) Anda dapat membuat blog sendiri dengan mudah kerana manual yang lengkap dan praktikal.
2) Selepas buat blog anda sendiri, anda sudah boleh memulakan bisnes internet dengan memasang link/banner affiliate dalam blog anda.
3) Anda pasti puas apabila mula menulis dalam blog anda sendiri, blog yang berkualiti dan mempunyai trafik dan komen yang tinggi.
4) Kesannya, anda akan memiliki pengikut yang ramai, yang meminati blog anda dan mampu menjadi pembeli produk yang anda promosi tak kira link affiliate atau produk anda sendiri.

Apa Lagi Anda Dapat?

Panduan Web Advanced

Anda sudah ada produk untuk dijual? Dengan Panduan Web Advance anda dapat:

a) Mampu membina laman web anda sendiri dengan mudah, cepat, pantas dan menarik.
b) Segala sistem yang WAJIB ada pada laman web seperti sistem affiliate, autoresponder, borang pembelian,pendaftaran paypal, dan lain-lain PASTI anda boleh memasangnya sendiri.
c) Teknik promosi yang paling advanced diajarkan samada teknik tersebut berbayar atau percuma.

Bonus Hebat!!

1. Sistem Rahsia versi 2.0
– Sistem antara yang ter’advanced’ dalam melipatgandakan income dari internet.

2. Ebook Kuasa forum -
Anda akan belajar bagaimana anda mampu menjana pendapatan dengan “bersembang” di forum-forum yang ada di Malaysia mahupun diluar negara.

3. Ebook Panduan html -
Anda akan belajar bagaimana membuatkan laman web anda menjadi tersusun, menarik, dan tertarik!

4. Ebook Panduan Asas Cpanel
- Anda akan belajar bagaimana nak uruskan laman web anda dengan mudahnya. Anda akan kelihatan amat professional selepas ini dalam menguruskan laman web anda.

Ada lagi? Ya, banyak lagi yang akan anda dapat!

Jika anda serius nak memulakan bisnes internet jangan bertangguh lagi! Semua panduan di atas telah disediakan dalam bentuk CD dan penghantaran adalah dalam bentuk Pos Laju yang pasti anda terima dalam beberapa hari saja.

Berminat? Sebelum itu tengok dahulu DI SINI

No comments:

Post a Comment